Skriv ut
Lägg till som bokmärke
Erbjudanden
Partners

Partners

 

För att kunna ge dig som kund den absolut bästa hjälpen har vi tecknat avtal med de ledande leverantörerna inom vår branch. Det gör att vi idag kan erbjuda tillgång till ett sortiment på över 750.000 artiklar, e-handel direkt via vår hemsida, kompletta lösningar mm. Deesutom har vi 24/7 jourservice i Västeråsområdet med egen servicebil. Några av dessa partners är:

 

Kramp logo

 

Kramp är en av Sveriges största leverantörer av bl.a. hydraulic. Det ger bl.a. dig som vår kund direkt tillgång till bl.a. deras ebutik med produkter inom områdena; hydraulik, verktyg och verktygsutrustning, hus - fritid och leksaker, elartiklar och reflexer, jordbruksmaskiner, entreprenadmaskiner och redskap, kemi, färg, olja och avtorkning, arbetskläder, personskydd och personlig hygien med mycket mera.

 

HIAB

 

Hiab ingår i Cargotech som är marknadsledande inom lasthanteringslösningar. Vi kan som återförsäljare erbjuda dig alla Hiabs kranar, lastlyftare mm.

 

Palfinger

 

Hinz AB är ledande i Europa på kranar och bakgavelliftar. Vi är en av deras svenska återförsäljare och kan erbjuda dig deras omfattande sortiment.

 

Sunfab

 

Sunfab Hydraulics AB är en av Sveriges ledande företag avseende tillverkning av hydraulpumpar och finns i mer än 60 länder. Vi är en av deras svenska återförsäljare.

 

Filterteknik

 

Filtertekniks mycket höga ambitioner när det gäller att erbjuda totallösningar inom filtrering, ger dig som vår kund unika fördelar. Filtertekniks unikt breda utbud av produkter och tjänster ger möjligheten att erbjuda lösningar för de flesta behov inom industri och entreprenad gällande filtrering. De har även en höjd och bredd i kompetensnivån som vi kan erbjuda som en av deras svenska återförsäljare